Oletko sijoittamassa yrityksesi Karviaan?

Sijoittumisasiantuntija

Toimitilat ja yritystontit

Yksityiset myytävät ja vuokrattavat toimitilat:

Rakentaminen

Rakennustarkastaja
Matti Halme
040 756 7629

Terveystarkastajat

terveystarkastaja@kankaanpaa.fi

Elintarvikevalvonta

Keittiöt, leipomot, ravintolat, kahvilat, myymälät, laitosvalvonta (Kaisa), liikkuvat elintarvikehuoneistot (Johanna) ja tupakan vähittäismyynti

Kaisa Kallioniemi
044 577 3329

Johanna Ahonen
044 577 3333

Yritys- ja palveluhakemisto

Työntekijöitä

Asuminen ja perhe

Etsintäkuulutus

Karvia yrittäjälle

Yrittäjyys on pienen kunnan voimavaroista tärkein – yrittäjien ja kunnan välinen yhteistyö tulee toimia saumattomasti. Yrittäjien hallitus ja kunnanhallitus kokoontuvat säännöllisesti keskustelemaan ajankohtaisista asioista. Kouluissamme on toteutettu yrittäjyyskasvatusta ja jatkossa tullaan panostamaan myös koulun ja yrittäjien yhteistyöhön. Elinvoimalautakunnan talousarviossa varataan vuosittain rahaa yrittäjien koulutus- ja markkinointitukeen sekä kesätyöllistämistukeen. Yrittäjille järjestetään toiveiden sekä tarpeiden mukaista koulutusta, ja yrittäjiä tavataan säännöllisesti esimerkiksi aamukahvitilaisuuksissa.  Koulutusta järjestetään niin alkaville kuin jo toiminnassa oleville yrittäjille. Yrittäjiltä toivotaan vinkkejä koulutustarpeesta.

Työpaikkojen säilyttämisen ja lisäämisen kannalta olennaisinta on yrittäjyys ja siihen kannustaminen. Työvoimaa hakeva yrittäjä tai työpaikkaa etsivä voivat halutessaan jättää yhteystietonsa ja toiveensa myös kuntaan. Haluamme edesauttaa työpaikkojen ja työntekijöiden kohtaamista myös omalla toiminnallamme.

Kankaanpään aikuiskoulutussäätiö tuottaa työpajatoimintaa ja Karviassa toimii sen puutyö- ja tekstiiliosasto (kierrätyskeskus Moon Karviasta -myymälä).

Kunnanjohtajan toimenkuvaan kuuluu myös yrittäjyyden edistäminen. Kunnanjohtaja toivottaa tervetulleeksi kaikki yrittäjät tai yrittäjyyttä suunnittelevat keskustelemaan toiveistaan, suunnitelmistaan tai ongelmistaan. Kaikenlaiset vinkit ja ajatukset ovat tervetulleita.

Kunnanjohtaja
Tarja Hosiasluoma
tarja.hosiasluoma@karvia.fi
040 022 1900